top of page
SICS_Header_1920x811.jpg

showcase SICS
Super Intelligence Computer Systems

Category_Anchor

uppdraget

Idag är artificiell intelligens på allas läppar. Men dagens är AI mer som en papegoja än en självlärande entitet som kan skala upp och utvecklas.

Det svenska företaget SICS AI samlar genrens bästa ingenjörer och innovatörer och tar ett nytt grepp - AGI. Följ med på vår resa för att visualisera en av de mest spännande AI-utvecklarna, inom ett av de mest utmanande områdena - nästa generations Artificiell Generell Intelligens.

kund

 

format

SICS AI

 

3D-visualisering

Film

Stillbilder

Branding
Logo

resultat

The Vision

Den 2 minuter och 30 sekunder långa videon presenterar inte bara SICS team och deras status idag. Den sammanfattar företagets avsikt, deras grundläggande koncept och hur de ska nå den förändring de strävar efter.  Det är en vision inte bara för ett enskilt företag - utan för en värld som definierar och välkomnar en ny generation av AI - närmare självmedvetenhet än någonsin tidigare.

Guldbaggenominerade Henrik Lörstad i arbete

SICS The Vision a child

Vad händer om de lyckas?
 

Medan vanlig AI kräver enorma mängder data för att fungera, fokuserar SICS på en oberoende inlärningsprocess drivet av nyfikenhet. Precis som en mänsklig hjärna strukturerar mjukvaran en modell av sin omgivning eller ett objekt lager för lager, och förstår det iterativt.

Denna metod möjliggör lager av inlärning och anpassning och drar likheter med det mänskliga sättet att identifiera och lösa problem. SICS digitala hjärna är inte bara kompatibel med dagens industriella robotar, utan kan vara kärnan i både humanoida maskiner och självlärande systemen som idag finns på ritbordet.

"Jävlar jävlar jävlar jävlar vad bra Jonatan! 
Jag saknar bättre ord, jävlar vad
rätt ni har träffat med filmen!"

Karim Nouira, CEO och grundare SICS AI

 

SICS Karim Nouira CEO

Logo - Design av Swedish Frames

När SICS tog kontakt med oss på Swedish Frames hade de produkten, processen och affärsmodellen redo. Men visuellt befann de sig på ruta ett. I nära samarbete med SICS har Swedish Frames skapat hela företagets visuella identitet, inklusive en grafisk manual, film, logotyp och webbplattform.

 

Nvidia Nästa

Medan film- och VFX-teamet på Swedish Frames fokuserade på visuella aspekter deltog SICS i NVIDIAs AI-event 2024 i San Francisco. NVIDIA hanterade problem som SICS eventuellt kunde erbjuda en lösning på, vilket gjorde dem relevanta för ett eventuellt samarbete. NVIDIAs hårdvara är en hörnsten för vilken AI som helst - inklusive SICS.

SICS Karim Nouira CEO
SICS Karim Nouira CEO
SICS Joakim Dahlstedt CTO

"Den här är toppenfin! Jag kan inte nog
understryka hur nöjd jag är med kvaliteten."

Liza Bogatyrev, CMO SICS
 

teamet

Cinematography:
Johan Nordström, fsf


Music & Sound:
Henrik Lörstad 

Head of VFX / Concept Design:
Simon Karlsson

 

Director:
Jonatan Kruse

VFX:
Anastasia Matuszewski

Johanna Gåhlin

Samuel Mauritzson. 
 

bottom of page